banner est whatsapp

L’Arboç inaugura l’exposició històrica de l’Elenc

L'Arboç, 04/12/2015

El proper dissabte 5 de desembre a les set de la tarda, l’Elenc Artístic Arbocenc inaugura d’extraordinària exposició històrica que repassa tota la seva trajectòria


Imatge: Cartell promocional de l’exposició (Font: Elenc)

El proper dissabte 5 de desembre a les set de la tarda, l’Elenc Artístic Arbocenc inaugura d’extraordinària exposició històrica que repassa tota la seva trajectòria, així com els antecedents de les representacions teatrals a l’Arboç. El membre de l’Elenc Artístic Arbocenc, Sr. Eduard Jané, realitzarà per a tots els assistents una visita guiada a l’exposició.

Aquesta interessant exposició documental i fotogràfica aplega documentació des de l’any 1770, en que es va representar un auto sacramental en les festes celebrades en honor a la consagració de la capella del Santíssim, fins als nostres dies.

L’edifici de Cal Freixas acollirà aquesta exposició que restarà oberta, fins el proper 10 de gener, cada dissabte i cada diumenge de 12 a 14 h i de 18 a 20 h amb entrada gratuïta.

L’exposició, organitzada per l’Elenc amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç, forma part dels actes programats en el marc dels actes de celebració del Centenari de l’Elenc 1916-2016.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat