banner est whatsapp

Arrenquen els treballs per a l´elaboració del Pla Director de Participació Ciutadana

L'Arboç, 03/12/2015

Una trentena de persones participen al fòrum de debat del passat dimarts, que va servir per analitzar la situació del municipi en matèria de polítiques de participació i per recollir propostes de futur


Foto: 1a reunió del Forum Obert Participatiu impulsat per l’Ajuntament de l’Arboç (Font: Aj. Arboç)

L´Arboç va donar aquest dimarts 1 de desembre el tret de sortida al procés d´elaboració del nou Pla Director de Participació Ciutadana, el full de ruta que ha de pautar les actuacions a implementar per l´Ajuntament durant els propers anys en matèria de participació. Tal com estava previst, els treballs van arrencar amb un fòrum participatiu obert a totes les entitats i veïns i veïnes del poble, que va registrar un veritable èxit d´assistència.

Una trentena de persones de diferents edats van aplegar-se a l´Auditori per tal de discutir i analitzar la situació del municipi pel que fa a polítiques de participació, informació i comunicació. El resultat de les dues hores de treball va ser un inventari de reflexions i propostes que seran recollides i tingudes en compte en el futur Pla Director de Participació Ciutadana, que té per objectiu dotar l´Arboç de més i millors instruments d´implicació de la ciutadania i les entitats en la presa de decisions sobre temes estratègics per a l´esdevenir del poble.

Des de l´Ajuntament es dóna les gràcies a totes les persones i les entitats que van participar en el fòrum per la seva assistència i plena implicació en el desenvolupament del debat. Així mateix, s´informa els veïns i associacions que no van tenir l´oportunitat d´acudir a la cita que s´ha habilitat una adreça electrònica expressament destinada a la recepció i recollida de propostes a incloure en el futur Pla (participacio@arbocenc.cat). El procés participatiu iniciat el passat dimarts prosseguirà amb la recollida de les aportacions dels diversos grups polítics que formen part del consistori municipal.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat