banner est whatsapp

L’Arboç acull un curs intensiu de recerca i rescat amb unitats canines K-9

L'Arboç, 05/11/2015

Aquest curs teòric i pràctic tindrà lloc els dies 7, 8, 14 i 15 de novembre i comptarà amb la presència de prestigiosos ponents nacionals i internacionals


Les unitats de recerca i rescat amb gossos U.B.Y.R i U.C.O organitzen amb la col•laboració de l’Ajuntament de l’Arboç, el Sindicat Unificat de la Policia, i les empreses TIF Publicitat, Infoner i Zodacan, un curs intensiu de recerca i rescat amb unitats canines operatives K-9.

Aquest curs teòric i pràctic de 50 hores de durada tindrà lloc a l’Arboç els dies 7, 8, 14 i 15 de novembre i comptarà amb la presència de prestigiosos ponents nacionals i internacionals.

El primer mòdul del curs estarà dedicat a grans àrees de treball i el segon mòdul a estructures colapsades.

Les classes teòriques tindran lloc a l’Auditori Municipal de la Casa de Cultura els dissabtes de 9 a 1 del matí i de 3 a 7 de la tarda.. Les classes pràctiques es duran a terme a la zona de bosc del darrere de la benzinera Tamoil (carretera de l’Arboç a Banyeres) el diumenge 8 de novembre, i a la zona de grades del Centre Polivalent Municipal de l’Arboç el diumenge 15 de novembre, de 9 del matí a les 2 de la tarda. Durant les classes pràctiques hi haurà un espai reservat d’observació lliure per al públic en general.

Les inscripcions del curs encara són obertes i les persones interessades en apuntar-se poden trucar al telèfon 647 96 79 44, abans d’aquest diumenge 8 de novembre.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat