banner est whatsapp

Cap de Setmana Jove a l’Arboç

L'Arboç, 29/10/2015

El propers divendres i dissabte, 30 i 31 d’octubre, la Regidoria de Joventut de l’Arboç organitza el Cap de Setmana Jove. Una iniciativa sorgida del procés participatiu realitzat el passat 16 d’octubre en que els joves de l’Arboç van poder proposar idees i decidir quines propostes tirar endavant amb el pressupost existent


Imatge: Cartell commemoratiu del Cap de Setmana Jove de l’Arboç 2015 (Autor: Aj. Arboç)

El propers divendres i dissabte, 30 i 31 d’octubre, la Regidoria de Joventut de l’Arboç organitza el Cap de Setmana Jove. Una iniciativa sorgida del procés participatiu realitzat el passat 16 d’octubre en que els joves de l’Arboç van poder proposar idees i decidir quines propostes tirar endavant amb el pressupost existent.

Divendres 30 d’octubre a partir de les 5 de la tarda la Rambla del Ball de Bastons acollirà un concurs d’skate i la camp de futbol de sorra hi haurà una exhibició de graffiti. A les 7 de la tarda a la plaça de la Sala Polivalent s’organitzaran batalles de MC’S amb Sacrificio y Pasta, Smau&Blanco, Trejo y Marc F., i Sfie y Guille, amb un primer de premi de 75 euros i un segon premi de 25 euros. La jornada de divendres conclourà a la Sala Polivalent amb la Festa Reaktor Stage, que inclourà les actuacions de Carle s, Sx-Tek, Jordi K Staña, i Banjubass vs Ape.

Dissabte 31 d’octubre la pista exterior del poliesportiu acollirà un torneig de futbol sala 5x5, a les 7 de la tarda per la categoria Cadet, i a les 9 del vespre per la categoria Juvenil. A partir de les 10 de la nit, un Túnel del Terror espantarà als més atrevits al vestíbul del Poliesportiu. A partir de les 11 de la nit, al poliesportiu, Dj Peregrini amenitzarà la vetllada amb les seves produccions i, tot seguit, el Cap de Setmana Jove conclourà amb els 40 Principals i l’actuació estel·lar de Dj Adrià Ortega.

El Cap de Setmana Jove és una iniciativa organitzada per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de la Direcció General de la Joventut de la Generalitat de Catalunya, Jove Baix Penedès.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat