banner est whatsapp

Concert a La Giralda el dia de la Castanyada

L'Arboç, 27/10/2015

El proper dissabte 31 d’octubre a les 7 de la tarda, dia de la castanyada, l’emblemàtica Giralda de l’Arboç acollirà un extraordinari concert de la Banda Simfònica Manyanet de Sant Andreu, una de les més prestigioses de Catalunya


Imatge: Cartell commemoratiu del concert de la Banda Simfònica Manyanet a la La Giralda (Font: Ass. Musica St. Andreu)

El proper dissabte 31 d’octubre a les 7 de la tarda, dia de la castanyada, l’emblemàtica Giralda de l’Arboç acollirà un extraordinari concert de la Banda Simfònica Manyanet de Sant Andreu, una de les més prestigioses de Catalunya. L’espectacle musical inclou també un convit a base de castanyes i rom cremat per a celebrar la castanyada.

El concert començarà amb la interpretació, per part de la recentment formada cobla de la Banda Simfònica Manyanet de Sant Andreu, de la Sardana “La Giralda de l’Arboç” del compositor arbocenc Pau Sicart. El concert estarà dividit en dues parts, una primera més general i la segona dedicada a temés que encaixen amb l’ambientació del monument, amb obres com “Granada” o “Carmen”.

Hom pot adquirí les entrades anticipades per aquest extraordinari concert a l’Oficina de Turisme de l’Arboç a un preu de 15 euros. També és possible realitzar una visita guiada a l’edifici a les 6 de la tarda, amb la qual cosa el preu de l’entrada de visita més concert serà de 20 euros.

Desprès del concert hi haurà castanyada i rom cremat per a tots els assistents

Aquest esdeveniment és una iniciativa de l’Associació Musical Andreuenca, amb la col·laboració de la Unió Esportiva Sant Andreu, l’Eix Comercial de Sant Andreu, la Giralda de l’Arboç i l’Ajuntament de l’Arboç.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

Cartell commemoratiu del concert de la Banda Simfònica Manyanet a la La Giralda
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat