banner est whatsapp

L’Enramada acull la 3a campanya “Aixequem les persianes” per Dinamitzar Locals Buits del Municipi

L'Arboç, 23/10/2015

Aquest dissabte 24 d’octubre, la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç, tornarà a posar en marxa la 3a Campanya “Aixequem les persianes”, per tal de dinamitzar els locals buits del municipi i especialment aquells del nucli antic de la vila


Foto: Un dels locals buits del nucli antic de l’Arboç (Autor: S. Sedó)

El proper dissabte 24 d’octubre, la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç, tornarà a posar en marxa la 3a Campanya “Aixequem les persianes”, per tal de dinamitzar els locals buits del municipi i especialment aquells del nucli antic de la vila.

En aquesta ocasió s’ha apostat per maximitzar la difusió de la campanya i per dotar-la d’una vessant lúdica i festiva. Es per aquest motiu que “Aixequem les persianes” tindrà lloc en el marc de la 3a Mostra Enogastronòmica de l’Enramada de l’Arboç.

Així, dissabte d’11 a 14 h, la carpa de l’Arboç Turístic de l’Enramada acollirà un espai específic on totes aquelles persones interessades en llogar un local al municipi i els propietaris de locals buits disponibles podran informar-se sobre la iniciativa i els ajuts econòmics als quals poden accedir, si decideixen obrir una activitat econòmica a l’Arboç.

L’any 2013 va ser la primera vegada que l’Ajuntament de l’Arboç va participar en aquest projecte, des d’aleshores han estat nombrosos els locals llogats en diferents parts del municipi a través d’aquest projecte.

El projecte “Aixequem les persianes” és una iniciativa impulsada per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç amb el finançament del Pla de Barris de la Generalitat de Catalunya, del qual el municipi de l’Arboç n’és beneficiari.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat