banner est whatsapp

Valoració molt positiva de la 2a Ruta dels Platets a L’Arboç

L'Arboç, 22/10/2015

El passat divendres es va celebrar el sorteig dels premis


Foto: Logotip de la 2a Ruta dels Platets (Font: Aj. de l’Arboç)

El passat diumenge 4 d’octubre va concloure la “2a Ruta dels Platets a L’Arboç”, amb una valoració molt positiva per part dels establiments participants i de l’Ajuntament de L’Arboç.

Els 13 establiments participants dispensaven mapes de la ruta als usuaris. Aquests mapes es segellaven a cada establiment participant. Totes les persones que han presentat a l’Oficina de Turisme un mapa segellat amb 10 dels 13 segells han obtingut de regal una ampolla de Cava 1919 de Cevipe. Tots aquells que han completat els 13 segells, van entrar en el sorteig, el passat divendres 16 d’octubre, de dos premis gentilesa de El Rasclet Viatges: Una nit en hotel de 4 estrelles en mitja pensió de la cadena Helios a Lloret de Mar; i 1 pack aventura “Màxima emoció” amb més de 800 propostes a triar. Els afortunats van ser el Sr. Jordi Gil i el Sr. Santiago Iglèsias respectivament, ambdós de L’Arboç.

Tots els que han completat els 13 segells també han pogut elegir el millor platet, i el platet més original. El platet “Guatlla a la vinagreta de Mòdena”, presentat pel Bar Can Freixas, a estat elegit pel públic el millor platet. El platet “Pop a la gallega amb patata violeta”, del bar-restaurant Cal Un Geni, ha estat elegit el platet més original.

L’exitosa 2a Ruta dels Platets ha estat organitzada per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració El Rasclet Viatges, Cevipe, Agro Tast, Castell d’Or i la cervesera Estrella Damm.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat