banner est whatsapp

Xerrada inaugural de Jordi Guillem, finalista al Cuiner de l’any 2014, a l’Enramada de l’Arboç

L'Arboç, 20/10/2015

El prestigiós cuiner Jordi Guillem, finalista al Cuiner de l’any 2014, obrirà L’Enramada de l’Arboç amb la xerrada inaugural “Testimoni gastronòmic d’un lleidatà al Penedès”. La xerrada tindrà lloc a l’escenari de L’Enramada el proper divendres 23 d’octubre a les 19:30 h de la tarda


Foto: Jordi Guillem (Font: http://www.revistaespigol.com/)

El prestigiós cuiner Jordi Guillem, finalista al Cuiner de l’any 2014, obrirà L’Enramada de l’Arboç amb la xerrada inaugural “Testimoni gastronòmic d’un lleidatà al Penedès”. La xerrada tindrà lloc a l’escenari de L’Enramada el proper divendres 23 d’octubre a les 19:30 h de la tarda.

Jordi Guillem actualment és el xef del restaurant Lo Mam de Calafell i és considerat un dels màxims representants de la denominada nova cuina catalana, que es destaca per la utilització de productes de proximitat, el respecte a la terra i la relació amb el productor. També és assessor de l’equip espanyol del campionat del món de gelateria.

Nascut a Calafell, però amb arrels lleidatanes, un cop acabats els estudis a les Escoles d’Hoteleria de Lleida i Cambrils, va compaginar el negoci familiar dels seus pares a Lleida amb estades de treball per descobrir altres cuines a diverses ciutats i països del món.

A partir de l’any 2005 col·labora en espai culinaris a RTV El Vendrell, imparteix cursos de cuina per a professionals, ha participat en el llibre de la cuina i la pastisseria de la garrofa i col·labora també amb la Fundació Alicia, dedicada a la innovació tecnològica en cuina, a la millora dels hàbits alimentaris i a la valoració del patrimoni agroalimentari i gastronòmic.

Desprès de la xerrada, Jordi Guillem també estarà present, conjuntament amb Jordi Martínez, xef del restaurant El Bosc, en el Showcooking amb elaboracions de garrofa i air-bag de coca enramada, programat per les 19:50 h.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat