banner est whatsapp

Es remodela el pati de butaques del teatre del Centre Parroquial de l´Arboç

L'Arboç, 16/10/2015

El passat dissabte 10 d’octubre es va mostrar la renovació del pati de butaques del Centre Parroquial de l’Arboç a totes les pesones i entitats que van participar en la campanya d’apadrinament que es va possar en marxa des de l’abril del present 2015


Foto: El nou pati de butaques del teatre del Centre Parroquial de l´Arboç.

El teatre del Centre Parroquial de l´Arboç ha remodelat el seu pati de butaques. Les obres de millora que han estat realitzades per un equip de membres de l’Elenc Artístic Arbocenc de forma voluntària al llarg de sis mesos i més de 2.500 hores de treballs, van ser presentades el passat cap de setmana, en el marc del centenari de l´Elenc.

Dissabte a la tarda es va mostrar a totes les persones i entitats que havien apadrinat la renovació del pati de butaques. L’acte va consistir en la projecció d’imatges de tot el procés de transformació del local fins al seu acabat final. La vetllada es va completar amb dos números musicals extrets de ´1714. Crònica d’un setge´ i ´Mar i cel´, respectivament, i dos més de dramàtics referits a l’obra ´Maria Rosa´ d’Àngel Guimerà i ´El verí del teatre´ de Rodolf Sirera.

Diumenge al matí es va fer una jornada de portes obertes a tothom qui volgués comprovar el canvi experimentat en aquest recinte teatral. Els actes del centenari seguiran els propers dies 1 (diumenge a les 19 hores) i 7 (dissabte a les 22 hores) de novembre, amb l´estrena de l´espectacle ´Somnis del Paral·lel´, a càrrec de l’Elenc Artístic Arbocenc. Es tracta d’un recull de nous números de les revistes musicals que es representaven al Paral·lel barceloní. Les representacions tindran lloc al local del Centre i la venda anticipada de localitats ja s’està fent a la papereria Montserrat.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat