banner est whatsapp

Els Minyons organitzen la primera Setmana Cultural Castellera

L'Arboç, 14/10/2015

Els Minyons de l’Arboç organitzen pels propers 16, 17 i 18 d’octubre tot un seguit d´actes de temàtica castellera


La Colla Castellera els Minyons de l’Arboç organitza pels propers 16, 17 i 18 d’octubre la primera Setmana Cultural Castellera.

Divendres 16 d’octubre a les 19:30 h, a l’Auditori Municipal, s’inaugurarà l’exposició del pintor d´origen valencià David del Hierro, especialitzat en temes castellers

Dissabte 17 d’octubre l’edifici de Cal Freixas, al c/Hospital 13, acollirà a les 12 h la conferència de Carles Heredia Crusells “Muxerra, Minyons de l’Arboç. Una història conjunta”. Per la tarda, a les 19 h, també a Cal Freixas tindrà lloc la projecció del documental de Carlos Cubos “Nosaltres, els Xiquets de Valls”. En acabar la projecció, la presentadora de TV3 Raquel Sans moderarà un col·loqui a l’entorn del tema del documental.

Diumenge 18 d’octubre a les 12 h del migdia, els Minyons de l’Arboç, els Castellers d’Altafulla i els Castellers de la Il·lusió de Valls celebraran una Diada Castellera a la plaça Major de l’Arboç. Els Castellers de la Il·lusió són una colla de nova creació formada per joves amb síndrome de Down, i que debutaran a la nostra plaça.

Tots els actes de la Setmana Cultural Castellera estan organitzats pels Minyons de l’Arboç i patrocinats per l’Ajuntament de l’Arboç, BricoDepot i Licors Teichenné.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat