banner est whatsapp

L’aparador jove del Vendrell arrenca amb una exposició de l´arbocenc Francesc Cabanach

L'Arboç, 08/10/2015

Uns ceps i tot un seguit de creacions artístiques relacionades amb el món de la vinya i el vi dónen el tret de sortida a l’aparador de l’Oficina Jove comarcal


foto: Francesc Cabanach Calaf durant l´acte d´inauguració de l´exposició

Uns ceps i tot un seguit de creacions artístiques relacionades amb el món de la vinya i el vi dónen el tret de sortida a l’aparador de l’Oficina Jove comarcal. Es tracta de l’exposició del jove arbocenc Francesc Cabanach Calaf, el primer artista que exposa en aquest espai a disposició dels joves de la comarca durant 1 mes, de forma totalment gratuïta. D’aquesta manera el Consell Comarcal del Baix Penedès ofereix promoció a les persones que volen obrir-se un lloc al món de l’art.

La tarda del passat dimarts 6 d´octubre es va inaugurat l’exposició, que porta per nom “On l’art i la vinya es troben”; un homenatge, alhora, al Penedès i a les arrels de l’artista. Tant Francesc Cabanach com la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva Serramià, han destacat que és una ‘exposició excel·lent per transmetre els valors de territori que vol potenciar un organisme com és el Consell Comarcal’.

Francesc Cabanach ofereix una mirada crítica i compromesa, en defensa d’un paisatge, el penedesenc, que vol defensar davant la irrupció d’infraestructures que el poden malmetre. El seu projecte artístic denuncia també la prevalença de l’economia en detriment del territori i la natura.

Cabanach, graduat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, exposarà a l’aparador jove fins el 6 de novembre. Els joves entre 16 i 35 anys hi poden exposar durant màxim un mes, i les sol·licituds poden venir de part d’un jove individual o d’un grup de joves.

L’Oficina Jove del Consell Comarcal del Baix Penedès és un equipament que treballa per donar servei a tots els joves de la comarca. L’horari d’obertura de l’Oficina Jove és els matins de dilluns a divendres de 10 a 14h i les tardes de dimarts i dijous de 17 a 20h, tot i que l’aparador té visibilitat al públic durant les vint­i­quatre hores del dia.

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat