banner est whatsapp

El Consell Comarcal del Baix Penedès convoca una reunió de joves que busquen feina a l’Arboç

L'Arboç, 02/10/2015

Aquest proper dimarts 6 d’octubre tindrà lloc la sessió informativa per assistir al programa Connecta’t, un projecte d’alfabetització digital per la recerca de feina per a joves aturats


Aquest proper dimarts 6 d’octubre a 2/4 d´11 del matí, a l´Auditori Municipal de Can Rossel (C/Major nº37), tindrà lloc la sessió informativa per assistir al programa "Connecta’t", un projecte d’alfabetització digital per a la recerca de feina per a joves aturats. L’edat a qui va dirigit és entre els 16 i 35 anys, han d’estar empadronats a l’Arboç i inscrits a les Oficines de Treball.

El curs començarà el 27 d’octubre, fins el 27 de novembre, i permet oferir a la persona aturada totes les eines de recerca de feina a través d’Internet. Les noves tecnologies poden ser molt útils per accedir al món laboral, i gràcies a aquest curs els participants disposaran de tots els recursos per treure el màxim rendiment dels serveis tradicionals i electrònics. La formació consta de dos blocs diferenciats, de 15 hores cadascun: Introducció bàsica a l’ofimàtica i Eines per a la recerca de feina a través de les TIC.

El curs Connecta’t forma part del projecte Connecta’t per trobar feina amb Jove Baix Penedès i es duu a terme amb la participació de l’Oficina Jove i el Servei de Català del Consell Comarcal del Baix Penedès, entitat que n’assumeix part del finançament.

També es compta amb el suport del SOC i la direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, juntament amb l’Ajuntament de l’Arboç. Des de Jove Baix Penedès aquest és el quart any que s’ofereixen aquests cursos per facilitar als joves la seva inserció al món laboral.

Font: Consell Comarcal del Baix Penedès

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat