banner est whatsapp

Rŕdio l’Arboç retransmetrŕ en directe el pregó, la cercavila, els versos satírics dels diables i la diada castellera de la Festa Major 2015

L'Arboç, 20/08/2015

Es podrŕ escoltar per internet i als dials 106.8 i el 90.2 FM donant cobertura a les comarques del Baix i Alt Penedčs, Garraf i Anoia


Per 11č any consecutiu Rŕdio l’Arboç ja ho té tot a punt per les ja tradicionals retransmissions de la Festa Major.

Aquest divendres a partir de 2/4 de 9 del vespre, es podrŕ escoltar en directe el pregó de la Festa Major de l’Arboç 2015 a cŕrrec de Joaquim Sans i Sans, “El Quimet”.

La retransmissió del diumenge començarŕ a 2/4 de 12 del migdia amb l’exhibició folklňrica , els Versots Satírics del Ball de Diables de l´Arboç i finalment la diada castellera, que comptarŕ amb la participació de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, Colla Vella dels Xiquets de Valls, Castellers de Vilafranca i els Minyons de l’Arboç.

Cal destacar que des de fa 3 anys l´emissió de la diada castellera de diumenge compta amb la col·laboració d´Ona Subirats (Penedčs FM), donant cobertura radiofňnica per a tot el Baix i Alt Penedčs, Garraf i Anoia. Es podrŕ sintonitzar als dials 106.8 i 90.2 FM, per internet al web www.radiobaixpenedes.cat o amb l´app Tunein, amb so d´alta definició HD.

Font: Redacció Rŕdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat