banner est whatsapp

L’Embruix.cat organitza un concurs fotogràfic

L'Arboç, 10/08/2015

L’entitat arbocenca L’Embruix.cat, organitza un concurs fotogràfic per premiar les millors fotografies de L’Embruixada de l’Arboç 2015


L’entitat arbocenca L’Embruix.cat, organitza un concurs fotogràfic per premiar les millors fotografies de L’Embruixada de l’Arboç 2015.

El concurs s’estructura en dues categories. La categoria general, on es premiaran les tres millors fotografies, i la categoria a la fotografia més divertida, on es premiarà una única fotografia.

El concurs és obert a qualsevol persona, la inscripció és gratuïta i cada participant pot presentar un màxim de tres fotografies per categoria. La data límit per presentar les instantànies és del dia 14 d´agost.

El premis s´entregaran el mateix dia de la inauguració, el divendres de festa major 21 d´agost, a l´entrada de la Casa de Cultura, amb una exposició fotogràfica que romandrà oberta al públic durant tota la Festa Major de l´Arboç 2015.

Hom pot consultar les bases del concurs al blog http://lembruixcat.blogspot.com.es/, o al perfil de facebook de L’Embruix.cat.

Aquest concurs és organitzat per l’Embruix.cat amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat