banner est whatsapp

Dissabte 8 d´agost es disputa el 4rt Torneig 12 hores de futbol sala “Vila de l´Arboç”

L'Arboç, 06/08/2015

Aquest dissabte 8 d´agost al Poliesportiu Municipal de l´Arboç, 8 equips de l´Alt i el Baix Penedès, inclosos diversos equips arbocencs, es disputaran el 4rt Torneig 12 hores "Vila de l´Arboç"


Aquest dissabte 8 d´agost al Poliesportiu Municipal de l´Arboç, 8 equips de l´Alt i el Baix Penedès, inclosos diversos equips arbocencs, es disputaran el 4rt Torneig 12 hores "Vila de l´Arboç".

El sorteig dels dos grups de 4 equips cadascun i la fase final, es farà avui dijous 6 d´agost a l´Auditori Municipal, a partir de les 18.30h.

Els partits es jugaran a partir de les 09.00h del matí, i la gran final està prevista per les 21.00h del vespre. Tots els equips participants rebran una pilota oficial de regal i aigua per a tot el torneig, amb copes pels primers classificats i un premi en metàl•lic de 200€ pel guanyador i de 100€ pel finalista. Els arbitratges dels encontres els realitzaran col•legiats del Consell Esportiu del Baix Penedès. Durant el torneig també hi haurà servei de barra a preus populars a càrrec del Club Bàsquet l’Arboç.

Aquest acte està organitzat pel col•lectiu arbocenc ‘Vila de l´Arboç.org’, amb la col•laboració de Límit 360 i l´Ajuntament de l´Arboç, i està inclòs dins de les activitats d´esport solidari ‘L´Arboç es mou’, organitzat per la Regidoria d´Esports de l´Ajuntament de l´Arboç.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat