banner est whatsapp

L’equip Bar La Torrada de l’Arboç es proclama campió del prestigiós Torneig de Futbol Sala Vila del Vendrell

L'Arboç, 31/07/2015

Els arbocencs es van imposar 4-3 a la final davant del Portes Moreno

El Torneig de futbol sala Vila del Vendrell arribava aquest any a l´onzena edició, i està considerat com un dels millors tornejos d´estiu de la comarca del Penedès, Garraf i Tarragonès, La final es va disputar el passat divendres 24 de juliol, al Pavelló Municipal del Vendrell

L’equip de futbol sala Bar La Torrada de l’Arboç va disputar un partit molt entretingut, en el minut 1 s´avançava al Portes Moreno, però als 3 min Ivan aconseguia l´empat.

El partit començava a ser dominat pels arbocencs, aconseguint el 2-1 en el minut 16 gràcies a un gol de Juli, arribant al descans amb aquest resultat.

Va començar la segona part, on el Bar La Torrada no va sortir concentrat, i això va ser aprofitat pel Portes Moreno, que al minut 5 va donar la volta al marcador aconseguint el 2-3. En una ràpida reacció els arbocencs marquen i aconsegueixen el 3-3.

Passaven els minuts, i no va ser fins als darrers segons del partit quan el Xiscu, en una obra d´art, anota el 4-3 aconseguint així el títol.

Recordem que l’equip Bar La Torrada es desplaça aquest divendres 31 de juliol a la Bisbal del Penedès, on jugarà les 24h de futbol sala d’aquest municipi baix penedesenc.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç