banner est whatsapp

El Ball de Bastons de l’Arboç actua al País Basc

L'Arboç, 08/07/2015

El passat dissabte 27 de juny, el Ball de Bastons de l’Arboç va actuar a la ciutat de Donosti (San Sebastià), al País Basc, en el marc dels actes programats dins del Gure Esku Dago


Imatge: Moment de l’actuació del Ball de Bastons a l’estadi d’Anoeta (Font: https://gureeskudago.eus/es/)

El passat dissabte 27 de juny, el Ball de Bastons de l’Arboç va actuar a la ciutat de Donosti (San Sebastià), al País Basc, en el marc dels actes programats dins del Gure Esku Dago.

La comitiva arbocenca estava formada per 17 balladores i balladors i una grallera acompanyant procedent de Molins de Rei, i van realitzar tres actuacions. En primer lloc van ballar en un dels ponts sobre el riu Urumea que creua Donosti , posteriorment, van actuar junt amb 2000 participants més a l’estadi d’Anoeta. Ja per la tarda van actuar a la població d’Oiartzun.

A més del Ball de Bastons de L’Arboç, també van viatjar al País Basc el Drac de Banyeres, una representació dels Bandolers i Trabucaires d´en Montserrat Poch de Banyeres i la mitja cobla Gran Penedès.

El Gure Esku Dago "És a les nostres mans", és una plataforma cívica basca fundada el juny de 2013 que promou vol activar el procés polític basc i que s´emmiralla en l´Assemblea Nacional Catalana. Promou el dret a l´autodeterminació del País Basc. El moviment compta amb el suport de membres destacats del panorama cultural basc com l´escriptor Kirmen Uribe o els músics Kepa Junkera i Eñaut Elorrieta

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat