banner est whatsapp

Gran actuació del Club de Tirc amb Arc de l’Arboç al Campionat d´Espanya d´Arc Nu

L'Arboç, 10/06/2015

Els nostres arquers van guanyar el sot campionat en classe sènior masculí i sènior femení, i on les noies del club arbocenc van ocupar el 2on, 3er i 4rt lloc


El diumenge 7 de juny es va celebrar a Castejón de Sos el Campionat d´Espanya d´Arc Nu, on els nostres arquers van guanyar el sot campionat en classe sènior masculí i sènior femení, i on les noies del club arbocenc van ocupar el 2on, 3er i 4rt lloc, esdevenint un altre gran èxit pels nostres representants.

Seguint la tradició dels darrers anys, els arquers i arqueres catalans van assolir els primers llocs en Arc Nu. En la categoria masculina, José Garcia Gómez va guanyar la medalla d´or, en imposar-se a l’arquer Daniel Romero Pérez (argent).

En la categoria femenina les quatre primeres posicions han estat per Rosa Minyano Miquel (medalla d´or), Francesca Chuecos Soler (argent), Maribel Santiago Suñen (bronze), i Núria Batet Colet (quarta classificada).

La més cordial enhorabona i ànims pel proper Campionat de Catalunya que se celebrarà a l´Arboç el dia 4 de juliol.

+ informació dels resultats del Campionat d´Espanya d´Arc Nu al web : http://www.fcta.cat/documents/currentDocument/327/entity/4

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat