banner est whatsapp

12 pòdiums del Taekwondo l’Arboç als campionats d´Andorra i Barcelona

L'Arboç, 16/06/2015

Van guanyar un or i cinc bronzes a la Copa Andorra i tres ors i tres plates al Campionat de Catalunya Infantil de Competició


Fotos: Instantànies de les competicions (font: Taekwondo l´Arboç, A.García)

El passat diumenge 7 de juny, es va celebrar la Copa Andorra de Taekwondo on el club arbocenc va participar amb 9 competidors obtenint 6 pòdiums. L’or va ser per Isaac Vives, que va repetir el títol de l’any passat. El bronze se´l van endur José Ocón, Raúl Moreno, Laura Mesonero, Izan Cervera i Israel Mesa.

Aquest diumenge 14 de juny també s’ha celebrat, al Palau de la Mar Bella de Barcelona, el Campionat de Catalunya Infantil de Competició de Taekwondo, on l’Arboç, va participar amb 7 competidors aconseguint un total de 6 pòdiums, 3 ors i 3 plates.

L’or se’l va endur Isaac Vives (37kg-2006), Raúl Moreno (34kg-2004) i Izan Cervera (40kg-2006). Les plates van ser per José Ocón (31kg-2006), Joel Valenzuela (25kg-2007) i Sergio Rovira (37kg-2007). També va participar Israel Mesa (25kg-2007), que va fer un gran combat, però finalment el seu adversari el va superar per tan sols 2 punts.

Tots els participants van realitzar un espectacular campionat amb molts bons resultats, fruit de l’esforç i la dedicació dels joves i l’equip tècnic d´aquesta disciplina, que tantes alegries ha donat i actualment està donant a l´esport local, i la consegüent representació de l´Arboç en competicions de referència, tant en l´àmbit nacional com en l´internacional (Copa Andorra).

Moltes felicitats al Taekwondo l’Arboç i als seus joves!

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat