banner est whatsapp

El C.F l´Arboç guanya la seva primera Copa Tarragona

L'Arboç, 15/06/2015

Un partit rodó i una merescuda victòria, amb un sènior que no veia un títol oficial des de fa 30 anys.


Foto: Jugadors del C.F l´Arboç passejant la Copa Tarragona pel Camp d´Esports del Torreforta (font: C.F l´Arboç)

El passat dissabte 13 de juny, l’equip sènior del C.F L’Arboç va jugar la final de la Copa Tarragona, que enfronta els equips tarragonins de Quarta Catalana, davant del F.C Almoster, al Municipal del Torreforta.

L’Arboç va dominar durant bona part del partit, amb un joc seriós i molt ben coordinat davant d’un Almoster molt dur i tancat. El nostre equip va acabar guanyant per un contundent 3 a 0, amb gols de Tahiri, Vila i Moha.

Un partit rodó i una merescuda victòria, amb un C.F l’Arboç que feia 30 anys que no guanyava un títol oficial. Un gran èxit fruit del treball i l´esforç dels jugadors i el cos tècnic durant aquesta temporada 2014-2015.

El club vol agrair públicament als seguidors i a l´afició tot el suport i ànim rebuts des del primer minut del partit, i també als que han seguit l´equip durant tota la temporada.

L´ambient festiu per la victòria del C.F L´Arboç s´ha fet notar durant tot el cap de setmana a la nostra vila, coindicint amb el primer cap de setmana del XIII Torneig de Futbol Base Amador Rodríguez. La Copa Tarragona fins i tot va pujar al balcó de l´Ajuntament de l´Arboç per mostrarla i brindar-la amb tots els vilatans i vilatanes, amb l´acompanyamenet de l´alcade de l´Arboç Joan Sans.

Sense dubte, un dia històric i per recordar pel nostre esport local.

MOLTES FELICITATS AL C.F L´ARBOÇ!

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat