banner est whatsapp

S´apropa el Vida Festival 2015 de Vilanova i la Geltrú

L'Arboç, 22/05/2015

Super Furry Animals, Ezra Furman, Krystal Klear Dj, Tiger & Woods Djs, Modelo de Respuesta Polar i Dj Coco formaran part del Festival internacional de Vilanova i la Geltrú "Vida Festival" del 2 al 5 de juliol


Cartell oficial Vida Festival 2015

Després de l´èxit de la primera edició, torna el Vida Festival, el nou festival internacional de Vilanova i la Geltrú. Els propers 2, 3, 4 i 5 de juliol tens una cita amb aquesta nova proposta en què la música independent serà l´eix vertebrador. Super Furry Animals, Ezra Furman, Krystal Klear Dj, Tiger & Woods Djs, Modelo de Respuesta Polar i Dj Coco formaran part del Vida Festival 015.

També s´han anunciat les actuacions del local Joan Thelorious, Indiespot Dj, el dj resident de la sala Depo Monami Dj, l´anglès End Of The Road, l´humorista de Vilanova Miguel Martín i els Vida Dj.

Acompanyaran en el cartell als Primal Scream...; Father John Misty, Núria Graham, Hidrogenesse, Neil Halstad, Los Mambo Jambo, Mi Capitán, Martha, Guille Milkway, Les Sueques, Miquel Serra, Ocellot, The Saurs, The Zephyr Bones, Siesta !, Joventut Juche, Dj Blutaski, Polock i Pacosan.

Prèviament l´organització ja havia anunciat també a Andrew Bird, Benjamin Clementine, Fryars, Grup d´Experts Solynieve, Hinds, Joan Miquel Oliver, John Grvy, Mourn, Nacho Vegas, Nueva Vulcano, Senior i el Cor Brutal, The War on Drugs i Woods.

Com a novetat, el Vida Festival ha arribat a un acord amb Jägermeister per a la programació de l´escenari de La Cabana, per aquest motiu aquesta segona edició comptarà amb una programació configurada a mitges entre l´organització del festival i l´equip artístic de Jägermusic. També hi haurà la zona d´acampada com en l´anterior edició del festival, Acampada Vida o Glamping Vida, o la zona "El Niu", un espai per fomentar la interacció entre grans i petits experimentant, aprenent i jugant mitjançant tallers, concerts i activitats.

Per a més informació i compra d´entrades, adreçeu-vos al web http://www.vidafestival.com

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

Cartell Vida Festival 2015
El Niu del Vida Festival
Vida Bikes
Square space
Espai cinema
Escenari Masia
foto públic
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat