banner est whatsapp

L’arbocenc Mauricio García Loza aconsegueix un meritori tercer lloc en la seva primera participació a la Copa Espanya de Físic Culturisme i Fitness 2015

L'Arboç, 04/06/2015

Mauricio García ha tornat a aconseguir un altre gran èxit en la seva carrera esportiva, amb un magnífic tercer lloc en representació de Catalunya a la Copa Espanya de Físic Culturisme i fitness, celebrada el passat cap de setmana 30 i 31 de maig a la localitat alacantina de Torrevieja


Mauricio García ha tornat a aconseguir un altre gran èxit en la seva carrera esportiva, amb un magnífic tercer lloc en representació de Catalunya a la Copa Espanya de Físic Culturisme i fitness, celebrada el passat cap de setmana 30 i 31 de maig a la localitat alacantina de Torrevieja.

Garcia es va presentar per primer cop en competició al Campionat de Barcelona que es va celebrar l’11 d’abril, on va ser proclamat campió. Aquest triomf el va animar a seguir en competició, i el dia 3 de maig, l´esportista arbocenc va obtenir la classificació per participar a la Copa Espanya, al fer-se amb l’or en la categoria de més de 85kg del Campionat de Catalunya.

En la seva primera participació a la Copa Espanya, Garcia s´ha mostrat molt satisfet per una experiència que li ha permès guanyar protagonisme nacional en una competició amb participants d´altíssim nivell. Mauri, que ara té l’objectiu de de torna-se a presentar al Campionat d’Espanya d’aquí a dos anys, compta amb una trajectòria esportiva destacada amb formació i perfeccionament des de fa més de 10 anys dedicats a la pràctica d´aquesta modalitat esportiva.

Mauricio Garcia té 34 anys, és pare de dos fills i és monitor de culturisme, preparador físic, assessor de nutrició esportiva i coach de rehabilitacions al Gimnàs Rècord del Vendrell, on treballa des de fa dos anys.

Font: Xavier Llaó - Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat