banner est whatsapp

L’Ajuntament de l’Arboç organitza un campus d’estiu

L'Arboç, 15/05/2015

L’Ajuntament de l’Arboç ofereix del 22 de juny al 14 d’agost, un Campus d’Estiu on les activitats psicomotrius, els tallers de manualitats de temàtica popular i tradicional, la descoberta de l’entorn proper i el repàs escolar seran els grans protagonistes


Doument adjunt: Díptic promocional del Campus d’Estiu organitzat per l’Ajuntament l’Arboç (Font: Aj. L’Arboç)

L’Ajuntament de l’Arboç ofereix del 22 de juny al 14 d’agost, un Campus d’Estiu on les activitats psicomotrius, els tallers de manualitats de temàtica popular i tradicional, la descoberta de l’entorn proper i el repàs escolar seran els grans protagonistes.

El Campus d’Estiu de l’Ajuntament de l’Arboç, tindrà lloc a les instal·lacions de l’Escola Sant Julià i, per una major comoditat i per facilitar les combinacions amb els pares, s’ha estructurat en quatre torns: del 22 de juny al 3 de juliol, del 6 al 17 de juliol, del 20 al 31 de juliol, i del 3 al 14 d’agost.

L’horari bàsic del Campus d’Estiu serà de 9 a 14 h i s’ofereix un servei d’acollida esporàdic o fixe per torn de 8 a 9 h del matí. També s’ha previst la possibilitat, per aquells pares que ho necessitin, de poder adquirir una entrada puntual per un dia.

Els nens i nenes empadronats a l’Arboç tenen dret a un descompte en el preu de la matrícula. Per apuntar-se només cal recollir la butlleta d’inscripció al Punt d’Informació Juvenil, al carrer Major 37 baixos, i retornar-la amb la documentació requerida abans del 12 de juny.

Per a més informació cal trucar al 977670621 o bé adreçar-se a al Punt d’Informació Juvenil, al carrer Major 37 baixos.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

Descarrega el díptic promocional del Campus d´Estiu (PDF)

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat