banner est whatsapp

La 6a Fira de la Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç supera les xifres de la darrera edició

L'Arboç, 07/05/2015

La Estraperlo de Torredembarra guanya el primer premi com la millor cervesa de la fira


El passat dissabte 2 de maig, la plaça de la Vila i el carrer Major de l´Arboç van acollir la sisena edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana, organitzada pel Ball de Diables de l´Arboç amb el suport de l´ajuntament de la vila.

Desprès de l´èxit de les cinc primeres edicions, en aquesta nova edició, ha crescut encara més l´interès de les diferents marques per mostrar als més de 4000 visitants que es van acostar a l´Arboç les diferents varietats d´aquesta antiga beguda.

L´organització va realitzar una enquesta als visitants que van escollir les tres millors cerveses artesanes presents a la Fira.

En aquest sentit, la Cervesa Estraperlo de Torredembarra, que l´any passat va obtenir el segon premi, ha estat la preferida pels visitants de la fira, seguit de Beer Cat de Sant Marçal en segona posició i Reptilian de El Vendrell en tercera, d´un total de 20 expositors presents en aquesta sisena edició.

En el decurs de la jornada va tenir lloc, també al carrer Major, la degustació de les denominades “tapes diabòliques”, salsitxa feta al moment, hamburguesa, ous de guatlla amb sobrassada i pollastre al curri. L´empresa “Embutits Bundó” col·laboraba en aquest acte que va servir més de 3000 tapes diabòliques entre el públic assistent.

Font: Ball de Diables de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat