banner est whatsapp

Els treballadors d’una subcontracta de Sant Gobain convoquen vaga indefinida

L'Arboç, 29/04/2015

El motiu de la mobilització ha estat l’acomiadament de dos treballadors i la seva substitució inmediata per dues persones contractades per ETT


El motiu de la mobilització ha estat l’acomiadament de dos treballadors i la seva substitució inmediata per dues persones contractades per ETT,(Empresa de Treball Temporal).

“Contra la precarietat, contra l’incompliment dels acords, contra els acomiadaments i per la readmissió dels ja acomiadats”. Aquests són els motius que han portat l’assemblea de treballadors de CTC Externalización S.L.U., a l’Arboç, a convocar una vaga indefinida a partir del 7 de maig. Ho faran amb l’impuls i cobertura del sindicat CGT,(Confederació General del Treball).

CTC Externalización S.L.U. és una empresa subcontractada amb una plantilla d’unes 60 persones que s’encarrega de la retirada de producció i logística i de la recepció de materials als magatzems general a la cristalleria Saint Gobain de l’Arboç, que produeix vidre pla i vidre pel sector de l´automoció

El suport a la vaga indefinida expressat per la plantilla en assemblea general ha estat unànime, expliquen des de la CGT. Han decidit no permetre l’acomiadament de dos companys el passat 20 d’abril, que van ser substituïts l’endemà mateix per dues persones contractades per ETT.

Actualment la major part de la plantilla d’aquesta empresa subcontractada està cobrant al voltant de 900 euros amb contractes de fi d’obra o de servei.

Font: CGT

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat