banner est whatsapp

El nombrós públic consolida la Fira Modernista del Penedès de l’Arboç

L'Arboç, 21/04/2015

Més de 500 persones a les visites guiades programades


Foto: Molts visitants al carrer Major de l’Arboç en la IV Fira Modernista del Penedès (Autor: Aj. de l’Arboç).

El passat cap de setmana del 18 i 19 d’abril, va tenir lloc a l’Arboç la quarta edició de la Fira Modernista del Penedès. Una fira capdavantera al Penedès i marcada, en aquesta edició, pel gran èxit de públic, i per la gran resposta obtinguda en les visites guiades programades tant a La Giralda com a l’Hospital de Sant Antoni Abat, on més de mig miler de persones van visitar-los.

La Marató de Teatre d’Època al Carrer, on cinc companyies, encapçalades per les locals Elenc Artístic Arbocenc i L’Embruix.cat com a debutants, van presentar les seves propostes, també va tenir una gran acollida per part del públic. Altres propostes, com la Gimcana dels Edificis Modernistes de l’Arboç, les exposicions, els tallers infantils, o el Ball de Boda, van causar sensació i van gaudir del favor del públic.

Aquesta quarta edició de la Fira Modernista del Penedès però, serà recordada per la gran ambientació, amb els carrers engalanats i amb moltíssima gent vestida d’època.

Tal com explica el regidor de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç, Sr. Alfons Ribas <<...poc a poc, la Fira Modernista del Penedès es consolida, és més coneguda, i reverteix en l’economia local, posicionant l’Arboç com a destinació turística i cultural de qualitat...>>

Totes les repercussions i informació detallada sobre la IV Fira Modernista del Penedès poden consultar-se a través del facebook al perfil de “L’Arboç Turístic”, o bé a la plana web municipal www.atrbocenc.cat.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat