banner est whatsapp

L’Ajuntament de l’Arboç homenatja en el seu 100è aniversari al Sr. Joan Pascual

L'Arboç, 02/04/2015

El passat diumenge 29 de març, l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, i la regidora de Benestar Social, Sra. Montserrat Pérez, van felicitar i van lliurar un petit obsequi al Sr. Joan Pascual, que el passat 21 de març va complir 100 anys


Foto: El Sr. Joan Pascual amb l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans (Font: Aj. Arboç)

El passat diumenge 29 de març, l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, i la regidora de Benestar Social, Sra. Montserrat Pérez, van felicitar i van lliurar un petit obsequi al Sr. Joan Pascual, que el passat 21 de març va complir 100 anys.

El Sr. Joan Pasqual, pagès de professió i resident al carrer Àngel Guimerà, tot els seus recent complerts 100 anys, té una salut envejable, una conversa fluida i molt bona memòria. Va viure la Guerra Civil i té tres llibres sobre aquesta temàtica a la seva tauleta de nit, que llegeix sense ulleres. És culé, i gràcies a la seva gran memòria, sense cap dificultat va enumerar a l’alcalde de l’Arboç, diferents alineacions del barça i altres equips dels anys 50 i 60.

L’Ajuntament de l’Arboç es congratula que un veí de la vila hagi complert 100 anys i desitja expressar públicament la seva felicitació.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat