banner est whatsapp

Els Minyons de l´Arboç participaran a la primera del Museu Casteller

L'Arboç, 26/03/2015

L´acte d´inauguració de les obres del Museu Casteller de Valls, que se celebrarà aquest divendres a partir de les 6 de la tarda, ja té confirmada la presència de 37 colles castelleres


L´acte d´inauguració de les obres del Museu Casteller de Valls, que se celebrarà aquest divendres a partir de les 6 de la tarda, ja té confirmada la presència de 37 colles castelleres a l´acte, a l´espera que alguna més hi enviï representació.

Els arbocencs que vulguin assistir a l´acte disposen de 15 places lliures a l´autocar que els Minyons de l´Arboç noliejaran des del Poliesportiu Municipal, amb sortida a les 5 de la tarda. Cal que els minyons i minyones ja vagin vestits de castellers. L´organització demana la màxima puntualitat.

31 colles seran presents en l´acte aixecant un pilar, els primers que veurà el Museu Casteller. Són Los Xics Caleros, Brivalls de Cornudella, Castellers de Sabadell, Colla Jove Xiquets de Vilafranca, Bordegassos de Vilanova, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Castellers de Sants, Xicots de Vilafranca, Castellers de Terrassa, Castellers d’Altafulla, Torraires de Montblanc, Castellers de Barcelona, Xiquets de Cambrils, Xiquets de Vila-seca, Castellers de les Roquetes, Colla Jove de Sitges, els Encantats de Begues, Castellers de Vilafranca, Xiquets d’Alcover, Minyons de l’Arboç, Xiquets del Serrallo, Nens del Vendrell, Castellers de Sant Vicenç, Xiquets de Reus, Xiquets de Tarragona, Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau i Ganàpies de la UAB, a banda de les dues colles vallenques, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls.

Sis colles enviaran representació a l´acte: es tracta dels Minyons de Terrassa, els Castellers de Badalona, els Capgrossos de Mataró, Sagals d´Osona, Castellers de Sant Feliu i Castellers d´Esparreguera. També hi seran la Moixiganga de Tarragona i la Muixeranga d´Algemesí.

El periodista Xavier Graset presentarà un acte que, finalment, no tindrà caràcter oficial a causa de la jornada de dol per l´accident aeri als Alps.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat