banner est whatsapp

L’Ajuntament de l’Arboç i Sorea signen un protocol de mesures contra la pobresa energètica

L'Arboç, 25/03/2015

Ahir dimarts 24 de març a dos quarts de dues del migdia va tenir lloc a l’Ajuntament de l’Arboç la signatura del “Protocol regulador de mesures contra la pobresa energètica i la vulnerabilitat econòmica” amb l’empresa concessionària del subministrament d’aigua al municipi Sorea


Foto: Joan Sans, alcalde de L’Arboç, i Berta Mercadé, de Sorea, en plena signatura del protocol (Font: Aj. Arboç)

Ahir dimarts 24 de març a dos quarts de dues del migdia va tenir lloc a l’Ajuntament de l’Arboç la signatura del “Protocol regulador de mesures contra la pobresa energètica i la vulnerabilitat econòmica” amb l’empresa concessionària del subministrament d’aigua al municipi Sorea.

Aquest protocol estableix els procediments per a la detecció precoç dels casos de pobresa energètica i vulnerabilitat econòmica, així com les mesures d’actuació i ajuda social per als casos detectats per evitar que es portin a terme talls de subministrament als afectats. En aquest sentit, el protocol estableix un Fons de Solidaritat de 3.250€/any per cobrir les factures d’aigua de les famílies vulnerables segons avaluació prèvia de l’Ajuntament.

L’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Arboç serà l’encarregada de la interlocució amb els afectats i la mediació amb la empresa subministradora Sorea.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat