banner est whatsapp

Debats ciutadans sobre el present i el futur de l´Arboç

L'Arboç, 17/03/2015

Ja han començat els treballs del procés de participació ciutadana per obtenir un diagnòstic compartit entre ciutadania i agents socials i econòmics sobre les necessitats i problemàtiques del municipi i debatre el model de poble que desitgem per a l´Arboç, fent un incís especial en el nucli antic del municipi


Ja han començat els treballs del procés de participació ciutadana per obtenir un diagnòstic compartit entre ciutadania i agents socials i econòmics sobre les necessitats i problemàtiques del municipi i debatre el model de poble que desitgem per a l´Arboç, fent un incís especial en el nucli antic del municipi.

Durant aquest procés s´entrevistaran a associacions i persones representatives del teixit social de la població i es realitzaran tres sessions de debat per contrastar les aportacions rebudes sobre temàtiques d´interès general. La primera sessió de debat tindrà lloc el proper 17 de març a l´Auditori de l´Ajuntament, de 18.45h a 20.45h. Sota el títol "l´Arboç, un municipi on viure i conviure", durant aquesta sessió debatrem sobre l´estat dels carrers, els espais verds, els serveis i la cohesió social al conjunt del municipi.

A través d´aquest procés participatiu s´obtindrà una visió comuna sobre el model de municipi que es desitja, que contribueixi a definir un camí compartit respecte el futur de l´Arboç, i a la vegada, es fomentarà la cohesió social i el sentiment d´identitat a través de la implicació en el procés.

Durant els propers dies, la informació sobre el procés estarà disponible al web de l´Ajuntament. A més, qualsevol persona interessada en participar-hi pot posar-se en contacte amb l´equip de participació a través de l´adreça participacio@participaciolarboc.cat.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat