banner est whatsapp

Lluïda commemoració del Dia Internacional de la Dona a l´Arboç

L'Arboç, 11/03/2015

En commemoració del Dia Internacional de la Dona. l’Ajuntament de l’Arboç, conjuntament amb l’Associació de Dones Arbocenques, ha organitzat tot un seguit d’actes la setmana del 2 al 7 de març que van concloure amb una gran vetllada de germanor al Poliesportiu Municipal el passat dissabte 7 de març


Foto: Moment de la lectura del manifest al Poliesportiu Municipal (Autor: A.M. Sánchez)

En commemoració del Dia Internacional de la Dona. l’Ajuntament de l’Arboç, conjuntament amb l’Associació de Dones Arbocenques, ha organitzat tot un seguit d’actes la setmana del 2 al 7 de març que van concloure amb una gran vetllada de germanor al Poliesportiu Municipal el passat dissabte 7 de març. La setmana de la dona organitzada a l’Arboç ha estat marcada per la gran acollida i èxit de participació que han tingut totes les activitats i tallers proposats.

La jornada de dissabte es va iniciar a les 6 de la tarda a la rambla Gener, on es van penjar en un dels arbres les targetes reivindicatives escrites per les dones en el taller realitzat el dilluns 2 de març. A continuació, ja al Poliesportiu Municipal, la treballadora social de l’Ajuntament de l’Arboç, Sra. Yolanda Amaya, va procedir a la emotiva lectura del manifest del Dia Internacional de la Dona. Tot seguit, totes les assistents van poder gaudir d’un sopar de germanor i del ball commemoratiu amenitzat pel showman local Rufino.

Diferents edificis municipals de la vila han acollit durant tota la setmana imatges de dones rellevants en la història contemporània.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat