banner est whatsapp

Ball de Carnaval de l´Associació Llar de Jubilats de l´Arboç

L'Arboç, 27/02/2015

El passat diumenge 22 de febrer l’Associació Llar de Jubilats de l’Arboç va celebrar el tradicional Ball de Carnaval. La lluïda celebració va tenir lloc al local Arbosense de l’Arboç i va servir també per presentar en societat a la nova junta directiva de l’entitat


Foto: L’alcalde de l’Arboç Joan Sans donant la benvinguda a la nova junta directiva de la Llar de Jubilats de l’Arboç (Autor: Juanjo Gabasa)

El passat diumenge 22 de febrer l’Associació Llar de Jubilats de l’Arboç va celebrar el tradicional Ball de Carnaval. La lluïda celebració va tenir lloc al local Arbosense de l’Arboç i va servir també per presentar en societat a la nova junta directiva de l’entitat. L’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, i la regidora de Serveis Socials i Sanitat, Sra. Montserrat Pérez, van voler recolzar amb la seva presència la presentació de la nova junta directiva a la qual van desitjar sort en aquesta nova singladura de l’entitat.

Elegida en la junta ordinària del passat 23 de gener, la nova junta de la l’Associació Llar de Jubilats de l’Arboç és presidida per la Sra. M. Ángeles Gallardo, amb el Sr. Francisco Tomás a la vicepresidència, el Sr. Joan Coll com a tresorer, la Sra. Eugènia Celades com a secretària, i les Sres. Josefa Soler, Teresa Muñoz i Montserrat Torras com a vocals.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat