banner est whatsapp

Aquest diumenge Carnaval de l´Arboç 2015

L'Arboç, 11/02/2015

La vila de l’Arboç es prepara per rebre aquest proper diumenge 15 de febrer la Gran Rua de Carnaval. La festa començarà a les 12 del migdia a l’antic Camp de Futbol Municipal amb més de 35 carrosses i comparses. Des de primera hora del matí s’espera que l’Arboç arribin vehicles procedents de tot el Penedès


Foto: Imatge de la rua de Carnaval 2014 (Autor: J. Luque)

La vila de l’Arboç es prepara per rebre aquest proper diumenge 15 de febrer la Gran Rua de Carnaval. La festa començarà a les 12 del migdia a l’antic Camp de Futbol Municipal amb més de 35 carrosses i comparses. Des de primera hora del matí s’espera que l’Arboç arribin vehicles procedents de tot el Penedès.

La rua recorrerà els principals carrers de la vila en un ambient festiu i de disbauxa: Avinguda M. Cinto Verdaguer, C. Rafael de Casanova, C. Masdovelles, C. Ricard Domingo, Av. Sant Jordi, C. Andreu Suriol, Av. Penedès, Pl. De Catalunya, Via Augusta, Passeig Panxita, C. Muralla, Av. M. Cinto Verdaguer, C. Major, i finalitzarà a les 14:30 hores a la Rambla Gener.

Per als més petits, el proper dissabte 21 de febrer, a partir de dos quarts de sis de la tarda, tindrà lloc al local Arbosense el Ball Infantil de Carnaval.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

Cartell oficial Carnaval 2015
Imatge de la rua de Carnaval 2014
mapa de la rua

Cartell oficial del Carnaval 2015 (JPG)

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat