banner est whatsapp

Èxit del 1er Concurs d’Skate de l’Arboç

L'Arboç, 18/11/2014

Un total de 17 participants van realitzar espectaculars sessions d’skate que van fer les delícies del nombrós públic assistent


Peu de Foto: L´alcalde Joan Sans i la regidora de joventut Glòria Molina a l´entrega de premis

El passat diumenge 16 de novembre es va celebrar el primer Concurs d’Skate de l’Arboç. El concorregut esdeveniment va tenir lloc al nou Skatepark de la Rambla del Ball de Bastons de les 11 del matí a la 1 del migdia.

Un total de 17 participants van realitzar espectaculars sessions d’skate que van fer les delícies del nombrós públic assistent. El jurat, format per reconeguts skaters. va atorgar 2 premis per categoria. L’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, i la regidora de Joventut, Sra. M. Glòria Molina, van presidir l’acte i van ser els encarregats de lliurar els premis, valorats en més de 400 euros, als guanyadors.

Aquest Concurs d’Skate ha estat una iniciativa sorgida del procés participatiu realitzat el passat 17 d’octubre en que els joves de l’Arboç van poder proposar idees i decidir quines propostes tirar endavant amb el pressupost existent.

El Concurs d’Skate ha estat organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de la Direcció General de la Joventut de la Generalitat de Catalunya, Jove Baix Penedès, Adrenalina i Sonanta Espectacles.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat