banner est whatsapp

L’Ajuntament de l’Arboç impulsa un projecte d’emprenedoria a l’Institut de l’Arboç

L'Arboç, 10/11/2014

L’Institut de L’Arboç impartirà, durant aquest mes de novembre, sessions informatives destinades a conèixer i apropar el concepte d’emprenedoria i autoocupació als alumnes de 4t d’ESO i de 1r i 2n de BAT.


L’Institut de L’Arboç impartirà, durant aquest mes de novembre, sessions informatives destinades a conèixer i apropar el concepte d’emprenedoria i autoocupació als alumnes de 4t d’ESO i de 1r i 2n de BAT.

L’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, conjuntament amb el regidor de Turisme i Promoció Econòmica i Turisme, Sr. Alfons Ribas, van presentar aquesta nova iniciativa d’emprenedoria. L’acte de presentació va tenir lloc a les dependències de l’Institut de l’Arboç el passat dimarts 4 de novembre a les tres quarts de dotze. En els parlaments, Joan Sans va animar a tots els alumnes a aprofitar les sessions informatives i tenir en compte l’emprenedoria com una sòlida opció de futur. L’acte també va servir per què els alumnes de l’Institut comentessin amb l’alcalde les seves inquietuds i li realitzessin tot tipus de propostes per millorar el poble, generant-se d’aquesta manera un debat molt enriquidor entre l’ajuntament i els alumnes.

Els estudiants de 4art d’ESO realitzaran un Taller de Generació d’Idees utilitzant diferents tècniques de creació, per tal de poder aprendre a valorar les possibilitats de transformar les idees en oportunitats reals d’ocupació. Els alumnes de 1er i 2on de Batxillerat realitzaran un Taller sobre els Valors d’Emprendre, amb l’objectiu de potenciar entre els joves estudiants les competències, els valors i les actituds que hauran de tenir presents davant de qualsevol repte professional.

Amb aquesta actuació, es pretén apropar el concepte d’autocupació i emprenedoria als nostres joves, a més de transmetre els valors del treball, donar coneixements i promoure la reflexió sobre el món del treball en general.

Aquest projecte, coordinat pel professor de l’Institut de l’Arboç, Sr. Roman Pujol, ha estat impulsat per la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de l’Arboç, en col·laboració amb el Departament d’Assessorament a Empreses i Emprenedors de la Regidoria de Treball de l’Ajuntament de Calafell.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat