banner est whatsapp

El 9N es manté a l´Arboç amb les mateixes condicions

L'Arboç, 05/11/2014

El punt de votació sera l´IES de l´Arboç i els voluntaris continuen amb les tasques que tenien previstes


L´Arboç ho té tot a punt perquè els arbocencs puguin votar còmodament aquest diumenge. El 9N es manté a l´Arboç amb les mateixes condicions. El punt de votació serà dins de les instalacions de l´Institut de l´Arboç (IES, al Carrer Pompeu Fabra s/n, i els voluntaris continuen amb les tasques que tenien previstes. D’aquí a una setmana es coneixeran els resultats de com haurà anat la votació d’aquest diumenge. L´ANC de l´Arboç també fa una crida a totes aquelles persones que vulguin co·laborar com a voluntaris, i demanen que es presentin a primera hora del matí abans de les 9. A l´Institut de l´Arboç hi haurà un total de 4 meses amb 4 urnes per poder votar, de les 9 del matí a les 8 del vespre, amb les corresponents paperetes de votació disponibles.

Aquest 9 de novembre, el Govern de la Generalitat de Catalunya obre un procés de participació ciutadana en què els catalans i les catalanes i les persones residents a Catalunya poden manifestar la seva opinió sobre el futur polític de Catalunya.

Poden participar les persones majors de 16 anys el dia 9 de novembre de 2014 que disposin d’un document nacional d’identitat (DNI) on consti l’adreça de residència en un municipi de Catalunya. Per participar-hi han de presentar el DNI vigent (no és vàlid el resguard del DNI en tràmit, atès que no hi apareix la fotografia).

Del dia 10 al 25 de novembre, les persones que no tinguin l’adreça de residència a Catalunya en el DNI, poden participar-hi si aporten, a més del document d’identitat, el volant o certificat d’empadronament en un municipi català.

Els catalans i les catalanes majors de 16 anys el dia 9 de novembre de 2014 que es trobin a l’exterior, que tinguin un document nacional d’identitat (DNI) on consti l’adreça de residència en un municipi de Catalunya, o bé que presentin el DNI o passaport espanyol vigent juntament amb el comprovant d’inscripció en el Registre de catalans i catalanes a l’exterior o el Certificat del padró d’espanyols residents a l’exterior (PERE) en què consti l’adscripció territorial a Catalunya.

Les persones majors de 16 anys el dia 9 de novembre de 2014 nacionals d’estats de la Unió Europea i d’altres estats que formin part de l’Acord sobre l’Espai Econòmic Europeu i Suïssa (països signants de l’Acord). Per participar-hi han de presentar el document d’identitat o passaport vigent acompanyat del Certificat de registre de ciutadans de la Unió Europea o la targeta d’identitat d’estranger, on consta el número d’identitat d’estranger i l’adreça de residència en un municipi de Catalunya.

Les persones majors de 16 anys el dia 9 de novembre de 2014 nacionals de tercers estats. Per participar-hi han de presentar la targeta d’identitat d’estranger (TIE) vigent, amb foto, on consti l’adreça de residència en un municipi de Catalunya, o la TIE sense foto, acompanyada del passaport, tots dos vigents. Cada persona només podrà participar una sola vegada i la participació és personal i intransferible. Per poder participar-hi, cal inscriure’s en el fitxer de participants. La inscripció es fa efectiva en el mateix moment de participar.

ANC de l´Arboç

Font: ANC de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat