banner est whatsapp

Festa de la Llar de Jubilats de l´Arboç

L'Arboç, 05/11/2014

Gabinet de Premsa de la Llar de Jubilats de l´Arboç - Informació del dia 19 d´octubre


GABINET DE PREMSA LLAR DE L´ ARBOÇ
FESTA DELS JUBILATS DE L´ ARBOÇ

 
Després dels brindis de rigor va prendre la paraula el president de la LLar, José Antonio Rodríguez Peña, envoltat de la seva Junta Directiva.
Adona de les activitats que estan projectades. L´Ajuntament Organitza, amb la col·laboració de la LLar DE JUBILATS, el Taller de la memòria amb durada de tres mesos. S´afegeixen dos tallers que, de forma opcional, poden escollir un més.
El Taller de ceràmica i fang.
D´altra banda, el curs de gimnàstica.
El programa és molt complet ja que es conrea l´àrea *cognoscitiva; manté l´agilitat i destresa de les mans amb la *retroterapia i amb el tercer la coordinació, l´equilibri, el manteniment per tenir un cos sa.
Projectem fer una excursió de *prenadal en dia a assenyalar que serà per al mes de novembre.
Recordar-los que tots els dijous estarem en l´Associació venent la loteria que aquest any ens va a tocar.
ELS NOSTRES DIFUNTS
Avui hem celebrat el dia dels nostres difunts. M´hagués agradat que estiguessin més socis però la llibertat de cadascun la respecto i sobretot la de culte.
En la nostra memòria i record es troben les petjades dels nostres avantpassats que mirant cap a enrere ens recorden els XXV anys de la nostra Comunitat que no podem oblidar i menys renunciar.
En una ocasió, un Centurión romà, va dir: "La història cal escriure-la amb sang" No va dir amb qual. Jo penso que la història s´hauria d´escriure amb la felicitat i il·lusió dels homes i les dones.
Van ser obrers que van crear la nostra Associació i tots van aportar alguna cosa especial: treball, solidaritat, esforç, col·laboració, idees, lideratge i fins a una simple aportació econòmica ha estat interessant per estar reunits aquí. Fins i tot quan s´han enfadat, hem après a tenir-los més afecte i amor.
Tots, absolutament tots, ens van deixar com a llegat, una capseta que és amb la qual em quedo i tracte d´enviar-los el seu missatge.
Quan l´obro i llevo el seu funda, papers i llaç això no m´importa és el terrenal. Em quedo amb el que hi ha dins que és el més valuós del seu pas per la Societat. És el tresor de les seves vides i cada família i company les recorda sent guia dels nostres actes. Nosaltres la recordem com l´obra ben feta.
Descansin en pau, els nostres socis.
L´ACTUAL JUNTA NO ES PRESENTA A LES ELECCIONS 2015
Els anem a comunicar una notícia.
El dimarts dia 14, del mes en curs, vam tenir reunió, per analitzar, els diferents problemes personals que tenim per seguir endavant dirigint les destinacions de la LLAR DE JUBILATS DE L´ ARBOÇ.
Haig de deixar clar que no hi ha desavinences ni mals rotllos entre nosaltres, això pels suspicaces.
Les responsabilitats familiars de cadascun i un servidor al no poder estar amb la freqüència que haig de tenir en L´ Arboç se´m fan impossible seguir al capdavant.
Aquest mateix dia, per cortesia, va ser informada Montse Pérez regidora de Serveis socials d´Ajuntament.
Com a president, haig de comunicar-los, en nom de tota la Junta Directiva, la impossibilitat d´atendre com vostès es mereixen la nostra entitat.
Els altres membres, s´han mantingut, per una petició personal les seves famílies i altres responsabilitats li fan impossible continuar. Són persones compromeses amb moltes causes.
Permetin-me, si no hem estat a l´altura de les circumstàncies o hem fallat en alguna cosa, en nom de tots ells, els demano disculpes.
A tots vostès, amb el màxim respecte, els puc dir, en nom de la Junta Directiva que m´honro presidir que, tot el que hem fet ha estat presidit per l´afecte, sentit humanitari, respecte i defensa que professem a les persones majors.
Això si he tingut una Junta Directiva 10 en tots els sentits de la qual m´he sentit orgullós.
L´equip de col·laboradors, excepcionals, als quals els agraeixo la seva dedicació, ajuda i solidaritat.
Per finalitzar, el dia 3 de Gener del 2015, es convocarà l´Assemblea Ordinària on lliurarem la Memòria social i Econòmica. En aquest moment acaba el nostre mandat i es convoca la creació de nova Junta Directiva.
A partir d´aquest moment ens anem. La renúncia és irrevocable de tots els membres.
Això no impedeix que es vagi formant una altra Directiva que sigui nostra alternativa.
Per als polítics els demano que tractin a la Tercera Edat com es mereixen i que no siguin moneda de canvi en les eleccions.
Necessiten un ordinador, internet i un lloc que se sentin abrigallats.
Gràcies a tots.

L´ARBOÇ, 19 D´OCTUBRE DE SIGNAT. JOSÉ A. RODRÍGUEZ PEÑA

____________________________________________________________________________________________________________

GABINETE DE PRENSA LLAR DE L´ ARBOÇ
FIESTA DE LOS JUBILADOS DE L´ ARBOÇ
Tras los brindis de rigor tomó la palabra el presidente de la LLar, José Antonio Rodríguez Peña, rodeado de su Junta Directiva.
Da cuenta de las actividades que están proyectadas. El Ayuntamiento Organiza, con la colaboración de la LLar DE JUBILATS, el Taller de la memoria con duración de tres meses. Se añaden dos talleres que, de forma opcional, pueden escoger uno más.
El Taller de cerámica y barro.
Por otro lado, el curso de gimnasia.
El programa es muy completo ya que se cultiva el área cognoscitiva; mantiene la agilidad y destreza de las manos con la retroterapia y con el tercero la coordinación, el equilibrio, el mantenimiento para tener un cuerpo sano.
Proyectamos hacer una excursión de prenadal en día a señalar que será para el mes de noviembre.
Recordarles que todos los jueves estaremos en la Asociación vendiendo la lotería que este año nos va a tocar.
NUESTROS DIFUNTOS
 Hoy hemos celebrado el día de nuestros difuntos. Me hubiera gustado que estuvieran más socios pero la libertad de cada uno la respeto y sobre todo la de culto. 
En nuestra memoria y recuerdo se hallan las huellas de nuestros antepasados que mirando hacia atrás nos recuerdan los XXV años de nuestra Comunidad que no podemos olvidar y menos renunciar.
En una ocasión, un Centurión romano, dijo: "La historia hay que escribirla con sangre" No dijo con cual. Yo pienso que la historia se tendría que escribir con la felicidad e ilusión de los hombres y las mujeres.
Fueron obreros que crearon nuestra Asociación y todos aportaron algo especial: trabajo, solidaridad, esfuerzo, colaboración, ideas, liderazgo y hasta una simple aportación económica ha sido interesante para estar reunidos aquí. Incluso cuando se han enfadado, hemos aprendido a tenerles más cariño y amor.
Todos, absolutamente todos, nos dejaron como legado, una cajita que es con la que me quedo y trato de enviarles su mensaje.
Cuando la abro y quito su funda, papeles y lazo esto no me importa es lo terrenal. Me quedo con lo que hay dentro que es lo más valioso de su paso por la Sociedad. Es el tesoro de sus vidas y cada familia y compañero las recuerda siendo guía de nuestros actos. Nosotros la recordamos como la obra bien hecha.
Descansen en paz, nuestros socios.
LA ACTUAL JUNTA NO SE PRESENTA A LAS ELECCIONES 2015
Les vamos a comunicar una noticia.
El martes día 14, del mes en curso, tuvimos reunión, para analizar, los diferentes problemas personales que tenemos para seguir adelante dirigiendo los destinos de la LLAR DE JUBILATS DE L´ ARBOÇ.
Debo dejar claro que no hay desavenencias ni malos rollos entre nosotros, esto para los suspicaces.
Las responsabilidades familiares de cada uno y un servidor al no poder estar con la frecuencia que debo tener en L´ Arboç se me hacen imposible seguir al frente.
Ese mismo día, por cortesía, fue informada Montse Pérez concejala de Servicios sociales de Ayuntamiento.
Como presidente, tengo que comunicarles, en nombre de toda la Junta Directiva, la imposibilidad de atender como ustedes se merecen nuestra entidad.
Los demás miembros, se han mantenido, por una petición personal sus familias y otras responsabilidades le hacen imposible continuar. Son personas comprometidas con muchas causas.
Permítanme, si no hemos estado a la altura de las circunstancias o hemos fallado en algo, en nombre de todos ellos, les pido disculpas.
A todos ustedes, con el máximo respeto, les puedo decir, en nombre de la Junta Directiva que me honro presidir que, todo lo que hemos hecho ha estado presidido por el cariño, sentido humanitario, respeto y defensa que profesamos a las personas mayores.
Eso si he tenido una Junta Directiva 10 en todos los sentidos de la que me he sentido orgulloso.
El equipo de colaboradores, excepcionales, a los que les agradezco su dedicación, ayuda y solidaridad.
Para finalizar, el día 3 de Enero del 2015, se convocará la Asamblea Ordinaria donde entregaremos la Memoria social y Económica. En ese momento termina nuestro mandato y se convoca la creación de nueva Junta Directiva.
A partir de ese momento nos vamos. La renuncia es irrevocable de todos los miembros.
Esto no impide que se vaya formando otra Directiva que sea nuestra alternativa.
Para los políticos les pido que traten a la Tercera Edad como se merecen y que no sean moneda de cambio en las elecciones.
Necesitan un ordenador, internet y un lugar que se sientan arropados.
Gracias a todos.
 
 L´ARBOÇ, 19 DE OCTUBRE DE SIGNAT. JOSÉ A. RODRÍGUEZ PEÑA
  

 

 

Font: Gabinet de Premsa de la Llar de Jubilats de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat