banner est whatsapp

Inauguració de la Rambla del Ball de Bastons de l’Arboç

L'Arboç, 23/10/2014

El proper dissabte 25 d’octubre a les 11 del matí tindran lloc a l’Arboç els actes d’inauguració de la Rambla del Ball de Bastons. L’acte, presidit per l’alcalde Joan Sans, comptarà amb la presència de membres del consistori i d´una exhibició folklòrica per part de la centenària colla del Ball de Bastons de l’Arboç i del Ball de Bastons Infantil de l’Arboç, en honor als quals s’ha batejat aquest nou espai urbà.


Foto: Vista de la nova Rambla del Ball de Bastons (Autor: S. Sedó)

El proper dissabte 25 d’octubre a les 11 del matí tindran lloc a l’Arboç els actes d’inauguració de la Rambla del Ball de Bastons. L’acte, presidit per l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, comptarà amb la presència de membres del consistori.

La Rambla del Ball de Bastons està situada davant del Centre Polivalent, al sector Mestral de l’Arboç. La Rambla del Ball de Bastons és un espai multifuncional d’uns 5000 metres quadrats amb un passeig central bordejat de plataners, que inclou zones enjardinades, espais de repòs i un petit skatepark.

Els actes d’inauguració conclouran amb una exhibició folklòrica de la centenària colla del Ball de Bastons de l’Arboç i del Ball de Bastons Infantil de l’Arboç, en honor als quals s’ha batejat aquest nou espai urbà amb el nom de Rambla del Ball de Bastons.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat