banner est whatsapp

L’Arboç recapta més de 125 quilos d’aliments a través de la campanya “Aixequem les persianes”

L'Arboç, 21/10/2014

El passat dissabte 18 d’octubre, l’Ajuntament de l’Arboç va organitzar una jornada de dinamització i de visita de locals buits del nucli antic de la vila. Aquesta jornada, emmarcada dins la campanya general “Aixequem les persianes”, organitzada a través de la Xarxa Barris amb Projectes, va tenir també una vessant solidaria i formativa i va servir per recollir aliments i oferir activitats relacionades amb una alimentació infantil sana a tots els vilatans


Foto: Punt de recollida dels aliments a la Casa de Cultura (Font: A. Ribas)

El passat dissabte 18 d’octubre, l’Ajuntament de l’Arboç va organitzar una jornada de dinamització i de visita de locals buits del nucli antic de la vila. Aquesta jornada, emmarcada dins la campanya general “Aixequem les persianes”, organitzada a través de la Xarxa Barris amb Projectes, va tenir també una vessant solidaria i formativa i va servir per recollir aliments i oferir activitats relacionades amb una alimentació infantil sana a tots els vilatans.

Tots els vilatans van tenir l’oportunitat de participar en tallers i altres activitats programades a canvi de la donació d’un aliment, destinat a aquelles persones beneficiaries de Serveis Socials que ho necessitin. Van ser molts els vilatans que van col·laborar amb aquesta iniciativa i es van recollir més de 125 quilos d’aliments no perennes.

És el segon any consecutiu que L’Arboç s’adhereix a la campanya general de dinamització de locals buits impulsada pel Pla de Barris. Des de la Regidoria de Promoció Econòmica s’ha volgut dotar aquesta iniciativa d’una vessant formativa i solidaria implicant-hi també a la Regidoria d’Ensenyament i Joventut i la Regidoria de Serveis Socials, i aconseguir d’aquesta manera una major optimització dels recursos municipals i l’assoliment del triple objectiu d’obrir els locals tancats per donar a conèixer que estan disponibles per llogar, programar activitats formatives per fomentar una alimentació sana i potenciar els valors de col·laboració i solidaritat especialment entre els infants.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat