banner est whatsapp

Valoració molt positiva de la 1a Ruta dels Platets a l’Arboç.

L'Arboç, 20/10/2014

El passat divendres es va celebrar el sorteig dels premis


Foto: Platet del bar Sant Jordi II seleccionat “Millor Platet” i platet del bar La Cantonada seleccionat com a “Platet més original” (Font: Aj. de l’Arboç)

El passat diumenge 5 d’octubre va concloure la “1a Ruta dels Platets a L’Arboç”, amb una valoració molt positiva per part dels establiments participants i de l’Ajuntament de L’Arboç.

En aquesta campanya, 12 establiments de restauració de la vila han ofert la degustació d’un platet o tapa i un quinto de cervesa o copa de vi per un mòdic preu de 2,50 euros. S’ha donat la circumstància que alguns establiments han esgotat totalment les existències de platets degut a l’elevada demanda generada per la campanya.

Tots els establiments participants dispensaven mapes de la ruta als usuaris. Aquests mapes es segellaven a cada establiment participant. Totes les persones que han presentat a l’Oficina de Turisme un mapa segellat amb 10 dels 12 segells han obtingut de regal una ampolla de vi “L’Arboç 1919 Blanc”. Tots aquells que han completat els 12 segells, van entrar en el sorteig, el passat divendres 17 d’octubre, de dues estances de cap de setmana en destinació a escollir gentilesa de la Unió de Comerciants de l’Arboç. Els afortunats van ser el Sr. Josep Montserrat, de l’Arboç, i el Sr. Iosué Salvany, resident a El Vendrell.

Tots els que han completat els 12 segells també han pogut elegir el millor platet, i el platet més original. El platet “Caneló d’albergínia farcit amb pernil i llagostí”, presentat pel Bar Sant Jordi II, a estat elegit pel públic el millor platet. El platet “Ou amb salsa i gambes i torrada amb perfum d’all i julivert” del bar La Cantonada, ha estat elegit el platet més original.

L’exitosa 1a Ruta dels Platets ha estat organitzada per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració de la Unió de Comerciants de l’Arboç, Cevipe i la cervesera Estrella Damm.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

Peu de foto: Platet del bar Sant Jordi II seleccionat “Millor Platet†i platet del bar La Cantonada seleccionat com a “Platet més original†(Font: Aj. de l’Arboç)
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat