banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç signa el conveni del Consell Comarcal del Baix Penedès per a la creació d´ocupació

L'Arboç, 13/10/2014

L´Ajuntament de l´Arboç va signar el passat 6 d´octubre, conjuntament amb els municipis de Calafell, Cunit i El Vendrell, un conveni de col·laboració per a la creació d´ocupació a la comarca, que actualment presenta un dels índex d´atur més alts de Catalunya


Foto: L´alcalde de l´Arboç Joan Sans en la signatura del conveni (Autor. M. Guitart)

L´Ajuntament de l´Arboç va signar el passat 6 d´octubre, conjuntament amb els municipis de Calafell, Cunit i El Vendrell, un conveni de col·laboració per a la creació d´ocupació a la comarca, que actualment presenta un dels índex d´atur més alts de Catalunya.

Aquest conveni, tutelat pel Consell Comarcal del Baix Penedès, servirà perquè aquesta institució implementi un nou sistema de treball en xarxa, amb l´objectiu de millorar la coordinació de les tasques per al foment de l´ocupació i la promoció econòmica del territori. Tot amb la intenció de presentar-se a la convocatòria del Servei d´Ocupació de Catalunya (SOC) per accedir al programa ´7 comarques´, que pot garantir una subvenció de fins a 50.000 euros per la comarca.

El primer pas del projecte presentat serà l´elaboració d´una diagnosi comarcal que estableixi els punts forts i febles, i ofereixi una visió real de la situació ocioeconòmica actual del Baix Penedès. Aquesta diagnosi servirà per establir les bases per a la redacció d´un futur pla estratègic. Per aquesta raó, té un valor afegit que tant el sector públic com el privat hi treballin conjuntament.

El treball en xarxa dins del territori del Baix Penedès és actualment una prioritat, i coincideix amb el requisit fonamental que estableix el SOC en tots els projectes als quals dóna suport en polítiques de planificació estratègica

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat