banner est whatsapp

L´Arboç presenta la marca "l´Arboç Turístic"

L'Arboç, 08/10/2014

L´Arboç Turístic és una marca creada per l´Ajuntament de l´Arboç que dona cobertura a totes les activitats de caire turístic que es desenvolupen a l´Arboç i municipis del voltant


L´Ajuntament de l´Arboç va presentar el passat dimarts 7 d´octubre a les 18:30h, en roda de premsa, la marca turística L´Arboç Turístic. L´Alcalde de l´Arboç, Sr. Joan Sans, i el regidor de Turisme, Sr. Alfons Ribas van dirigir el concorregut acte on hi van assistir els principals mitjans de comunicació del Penedès.

L´Arboç Turístic és una marca creada per l´Ajuntament de l´Arboç que dona cobertura a totes les activitats de caire turístic que es desenvolupen a l´Arboç i municipis del voltant. Sota aquesta marca col-laboren tant els agents turístics privats com els públics i les xarxes socials son el principal mitjà de comunicació utilitzat per a la seva difusió i promoció:

Facebook: https://www.facebook.com/larbocturistic

Twitter: https://twitter.com/larbocturistic

Youtube: http://www.youtube.com/channel/UCy2nn07XAhEOc07lYmEaJPg

L´acte va concloure amb la presentació del vídeo promocional de la marca. Un espectacular audiovisual promocional concebut per a les xarxes socials. El projecte de la marca turística L´Arboç Turístic ha estat presentat a la XXIII Edició dels prestigiosos Premis Jordi Cartanyà convocats pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.



L´Ajuntament de l´Arboç considera el desenvolupament del turisme un important jaciment d´ocupació, i és una prioritat per a la corporació contribuir i dotar al turisme de tots els instruments necessaris per d´afavorir el seu creixement i el sorgiment de noves iniciatives.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat