banner est whatsapp

La Policia Local de l’Arboç deté un home al pàrquing de l’estació

L'Arboç, 07/10/2014

El passat 16 de setembre un agent fora de servei de la Policia Local de L’Arboç va detectar la presència del presumpte lladre al pàrquing de l’estació de ferrocarril de la vila


Foto: Aparcament de l’estació de RENFE de L’Arboç (Autor: Aj. de L’Arboç)

El passat 16 de setembre un agent fora de servei de la Policia Local de L’Arboç va detectar la presència del presumpte lladre al pàrquing de l’estació de ferrocarril de la vila. Coneixedor dels antecedents delictius d’aquest home, l’agent fora de servei va requerir la presència de la patrulla de la Policia Local per informar-la de la situació.

Als pocs minuts d’arribar al pàrquing de l’estació, la patrulla de la Policia Local va enxampar aquest home “in fraganti” en el moment que estava produint danys en un vehicle estacionat.

Amb diligència, es va procedir a la detenció d’aquest home i a la lectura dels seus drets, imputant-li un presumpte delicte de robatori en interior de vehicle. La patrulla policial va detectar un total de tres vehicles danyats al pàrquing de l’estació. Tant el detingut, com les diligències intruïdes per la Policia Local, es van posar a disposició judicial.

L’Ajuntament de l’Arboç felicita al cos de Policia Local per la seva competència i professionalitat que garanteix la seguretat de tots els vilatans i de les seves propietats.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat