banner est whatsapp

La 2a Mostra de l´Enramada de l’Arboç serà els dies 24 i 25 d´octubre a la Plaça Catalunya

L'Arboç, 01/10/2014

Desprès de l’èxit assolit en la primera edició de la Mostra L’Enramada, amb 4000 visitants i més de 6000 degustacions, l’Ajuntament de l’Arboç convoca la segona edició d’aquest important esdeveniment enogastronòmic


Foto: fotografia promocional de L’Enramada de l’Arboç (Autor: X. Llaó)

Desprès de l’èxit assolit en la primera edició de la Mostra L’Enramada, amb 4000 visitants i més de 6000 degustacions, l’Ajuntament de l’Arboç convoca la segona edició d’aquest important esdeveniment enogastronòmic.

L’Enramada és un esdeveniment creat i concebut per l’Ajuntament de l’Arboç amb la finalitat d’acostar la coca enramada al gran públic. Un espai on degustar i conèixer aquest producte típic de casa nostra i tot allò que l’envolta. Forners, pagesos, carnissers, cellers cooperatius, restauradors fan arribar al visitant la coca enramada com a producte acabat, o els seus ingredients de qualitat individualment, tots ells produïts al Penedès.

En aquesta segona edició la principal novetat serà el canvi d’ubicació de la Mostra, que tindrà lloc a la Plaça de Catalunya, davant del Poliesportiu Municipal. L’Enramada també comptarà amb un bon grapat d’activitats paral·leles per totes les edats: Show cooking, maridatges, activitats infantils, actuacions folklòriques, etc.

Consolidar aquest esdeveniment en el calendari festiu arbocenc i com un referent al Penedès és el principal objectiu de l’Ajuntament de l’Arboç, que té en la promoció i dinamització econòmica una de les seves principals prioritats.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

Fotografia promocional de L’Enramada de l’Arboç (Autor: X. Llaó)
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat