banner est whatsapp

Exposició de finalistes i premiats del Concurs de Fotografia de Facebook de la Festa Major de l’Arboç

L'Arboç, 25/09/2014

El passat dimarts 23 de setembre, al vestíbul de la Casa de Cultura, es va inaugurar una petita exposició amb les 9 fotografies finalistes i les 3 premiades de la Primera Edició del Concurs de Fotografia de Facebook de la Festa Major de l’Arboç 2014


Foto: Exposició de les fotografies finalistes i guanyadores, ubicades a l´entrada de la Casa de Cultura, C/Major 37.

El passat dimarts 23 de setembre, al vestíbul de la Casa de Cultura, es va inaugurar una petita exposició amb les 9 fotografies finalistes i les 3 premiades de la Primera Edició del Concurs de Fotografia de Facebook de la Festa Major de l’Arboç 2014. Aquesta exposició restarà oberta al públic fins el proper 5 d’octubre.

Paral·lelament, el mateix dimarts 23 de setembre també es va realitzar el lliurament dels premis del concurs, on hi ha participat 20 autors que han presentat un total de 48 instantànies.

El guanyador del 1r premi ha estat el Sr. Francesc Gasulla Pérez., amb una instantània de l’encesa de l’església. El segon premi ha estat per la Sra. Ariadna Brunet Pinós., amb una fotografia del Ball de Bastons. I, el tercer premi ha correspost a la Sra. Laura Rodríguez Triguero, amb una instantània del Drac Badalot.

Tots els premiats han rebut un lot de productes locals, un diploma acreditatiu i el compromís municipal que les seves instantànies seran presents al programa de la Festa Major de l’Arboç 2015.

L’Ajuntament de l’Arboç, com a organitzador d’aquest concurs, vol agrair la seva participació a tots els autors.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

Peu de foto 1: Francesc Gasulla rebent diploma acreditatiu del 1r premi de mans de l’Alcalde Sr. Joan Sans i del Regidor de Turisme, Sr. Alfons Ribas (Autor: A. de la Parte)
Exposició de les fotografies finalistes i guanyadores, ubicades a l´entrada de la Casa de Cultura,
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat