banner est whatsapp

Aquest divendres comença la 1a Ruta dels Platets a l’Arboç

L'Arboç, 22/09/2014

El proper divendres 26 de setembre comença la 1a Ruta dels Platets de l’Arboç, una iniciativa original impulsada per L’Ajuntament de l’Arboç, on 13 establiments de restauració de la vila ofereixen la degustació d’un platet o tapa i un quinto de cervesa o copa de vi per un mòdic preu de 2,50 euros


Foto: Cartell promocional de la 1a Ruta dels Platets (Font: Aj. de l’Arboç)

La 1a Ruta dels Platets tindrà lloc els caps de setmana del 26, 27 i 28 de setembre i del 3, 4 i 5 d’octubre de 2014. En qualsevol dels establiments participants, a l’Oficina de Turisme o al Punt d’Informació Juvenil, es podrà recollir el mapa de la Ruta dels Platets de L’Arboç que s’haurà de segellar a tots els establiments participants.

Totes les persones que presentin a l’Oficina de Turisme un mapa segellat amb 10 dels 13 segells obtindran de regal una ampolla de vi “l’Arboç 1919 Blanc”. Tots aquells que completin els 13 segells, i que lliurin el seu mapa a l’Oficina de Turisme, entraran en el sorteig de dues estances de cap de setmana en destinació a escollir. També es podrà votar el millor platet, i el platet més original.

Cadascun dels 13 establiments adherits a la Ruta presenta un platet o tapa original, amb propostes gastronòmiques diverses i variades, realitzades amb productes de qualitat i proximitat, que inclouen carn, peix, verdura i moltes sorpreses que els participants podran degustar. Els establiments participants en la “1a Ruta dels Platets de l’Arboç” són: el Bar + Gas, La Mossegada, La Cantonada, Brutus Biker Bar, Cal Un Geni, Sant Jordi II, Victòria, Els Fanals, L’Arbocenc, La Botànica, Cafè de la Rambla, La Torrada, i El Nou Racó.

La 1a Ruta dels Platets ha estat organitzada per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració de la Unió de Comerciants de l’Arboç, Cevipe i la cervesera Estrella Damm.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat