banner est whatsapp

Nou curs del servei d’Escola d’Idiomes a l’Arboç

L'Arboç, 16/09/2014

El curs 2013-2014 va ser el primer que l’Ajuntament de l’Arboç, conjuntament amb l’empresa Rainbow School, va ofertar cursos d’idiomes a la nostra vila.


Foto 1: Casa de Cultura de l’Arboç, al carrer Major 37 (autor: Aj. de l’Arboç)

El curs 2013-2014 va ser el primer que l’Ajuntament de l’Arboç, conjuntament amb l’empresa Rainbow School, va ofertar cursos d’idiomes a l’Arboç. La iniciativa va tenir un èxit notable entre la ciutadania en tots els segments d’edat.

Aquest curs 2014-2015 es repeteix l’experiència. L’Escola d’Idiomes ofereix una gamma de cursos, per a nens i adults, dels diferents tipus de nivells oficials d’anglès que es corresponen amb els marcats pel Marc Comú Europeu de Referència de les Llengües (MCER).

L’Escola d’Idiomes està ubicada a les dependències de la Casa de Cultura, al carrer Major 37 de l’Arboç. Tots els interessats poden sol·licitar informació i el full d’inscripció al Punt d’Informació Juvenil (carrer Major 37). També es pot consultar el perfil de facebook de Rainbow School, la web http://rainbowschool.tk, o bé sol·licitar informació al correu electrònic rainbowschool.info@gmail.com

Les tarifes del servei són econòmiques i els empadronats a l´Arboç gaudiran d’un descompte del 10%.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat