banner est whatsapp

L´Arboç acull l´11a edició de l´Aplec Internacionalista d´esperantistes

L'Arboç, 02/09/2014

Enguany es celebra els dies 5, 6 i 7 des setembre, amb la col·laboració de l´Ateneu Arbocenc i l´Ajuntament de l´Arboç


L´Associació Catalana d´Esperanto i Joventut Catalana d´Esperanto organitzen l´XI Aplec Internacionalista. Enguany es celebra els dies 5, 6 i 7 de setembre a l´Arboç, amb la col·laboració de l´Ateneu Arbocenc i l´Ajuntament de l´Arboç.

Són unes jornades on es difonen els principis de sostenibilitat lingüística i l’Esperanto als Països Catalans, així com la llengua i la cultura catalanes als participants estrangers. S´espera que la trobada reuneixi prop d´un centenar d´esperantistes, provinents d´arreu del món, però principalment dels Països Catalans i de la península.

Durant aquests dies es realitzen diferents activitats, tallers i concerts per als assistents, com un curs inicial d´esperanto, tallers de danses tradicionals internacionals, presentació del Museu d´Esperanto a Subirats o una xerrada de l´Amical Wikimedia sobre la Viquipèdia i l´Esperanto.

També se celebren tres concerts al Pati de Centre de l´Arboç. El divendres dia 5, a les 23.00 hores, toca la banda del Priorat "Llunàtics", i el dissabte dia 6, hi ha el concert amb el grup de la Plana Alta "No em toques", a les 21.00 hores, i el grup occità "JoMo", que actua a les 23.00 hores.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat