banner est whatsapp

ButiZonaFarraJoveBP 2014 a l´Arboç

L'Arboç, 20/08/2014

Aquest divendres, 22 d´agost, es realitzarà la ButiZonaFarraJoveBP a la Plaça de la Puntaire de l´Arboç, en el marc de la seva Festa Major.


Aquest divendres, 22 d´agost, es realitzarà la ButiZonaFarraJoveBP a la Plaça de la Puntaire de l´Arboç, en el marc de la seva Festa Major. Aquesta acció d´oci nocturn té la finalitat de fomentar els grups de música de la comarca i potenciar les entitats juvenils, i aquesta edició és organitzada per l´Ajuntament de l´Arboç i Jove Baix Penedès.

Enguany el projecte comarcal de polítiques de joventut Jove Baix Penedès fa els seus primers 20 anys de vida i es celebrarà en el marc de la ButiZonaFarraJove2014.

Tot plegat començarà al es 22h del vespre amb el sopar popular amb botifarra a càrrec del Taulell i l´Ateneu Arbocenc, al qual cal inscriure´s prèviament.

A continuació, al voltant de les 12 de la nit, es farà una performance a càrrec de Capamart i Tela Marinera (joves artistes arbocencs) per celebrar els 20 anys de JBP.

A les 24:30h començarà el concert amb Pere Anton i tu (Llorenç del Penedès), Germà negre (Banyoles) i Dj Boro (l´Arboç). A la mitja part es realitzarà una altra actuació dels grups de la performance i bufarem les espelmes!

I també hi haurà la carpa JBP, on s´hi podrà trobar informació de molts temes, els jocs de salut del Festatenció!, el joc de les parelles i moltes sorpreses!!!

Serà una nit plena de música, de jocs, regals i molta diversió!! T´hi esperem! No pots faltar-hi, sense tu no serà el mateix!!!

Font: Jove Baix Penedès

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat