banner est whatsapp

L’Ajuntament de l’Arboç convoca el primer concurs de fotografia de facebook de la Festa Major 2014.

L'Arboç, 04/08/2014

Aquesta iniciativa innovadora i original pretén aprofitar el potencial de l’electrònica de consum i les xarxes socials per incrementar la repercussió de la principal festivitat arbocenca, declarada Festa Patrimonial d’Interès Nacional l’any 2009.


L’Ajuntament de l’Arboç ha convocat, a través de la plana web municipal i les xarxes socials, el “I Concurs de fotografia de facebook de la Festa Major de l’Arboç 2014”. Aquesta iniciativa innovadora i original pretén aprofitar el potencial de l’electrònica de consum i les xarxes socials per incrementar la repercussió de la principal festivitat arbocenca, declarada Festa Patrimonial d’Interès Nacional l’any 2009.

En breu es podran consultar les bases del concurs fotogràfic a la plana web de l’Ajuntament de l’Arboç www.arbocenc.cat, o a la pàgina oficial del facebook de la Festa Major de l’Arboç 2014. Cada participant podrà presentar fins a un total de 5 fotografies i la data límit serà el dijous 28 d’agost. Es concediran un total de 3 premis consistents en la publicació de la fotografia guanyadora al programa de la Festa Major de l’Arboç 2015 indicant-hi el nom de l’autor.

L’Ajuntament de l’Arboç treballa amb el convenciment que aquesta nova iniciativa serà un èxit rotund i, donada la seva simplicitat, hi podran participar moltíssimes persones de totes les edats.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat